کامپوزیت دندان
لبخند زیبا از هدف ها و اولویت های هر فردی است. بسیاری از افراد علاقه مند هستند که لبخندی زیبا را برای خود به ارمغان آوردند. زیبایی حق مسلم هر شخصی است و هر فردی لایق این است که زیبایی مورد پسند خود را داشته باشد. از این رو بسیاری از افراد با انجام عمل های زیبایی اقدام به زیباتر کردن خود می کنند.https://1da.ir/u0OY11h
استفاده از لمینت دندان یکی از کارهایی است که در امور زیبایی طرفداران بسیار زیادی دارد. یکی از انواع لمینت، خرید انواع کامپوزیت سارمکو است که بسیاری از افراد بر این باور هستند که بهترین نوع لمینت کامپوزیت است. ما در این مقاله قصد داریم کامپوزیت و همچنین انواع کامپوزیت را بررسی خواهیم کرد.
در رابطه با انواع کامپوزیت دندان، در مقالات فراوانی نکات زیادی گفته شده است، در این مطلب ما تلاش کرده ایم تا کامل ترین را برایتان فراهم آوریم.
لمینت دندان
انواع لمینت دندان
اگر به دنبال راهکاری جهت زیباسازی دندان های خود هستید که عمر طولانی، هزینه ای مناسب و در عین حال دردسر کمی داشته باشد، لمینت دندان پیشنهاد ما به شما است.
به خصوص اگر از جمله افرادی هستید که دندان هایشان رنگ گرفته و یا بر اثر ضرباتی خرد شده و ریخته است، استفاده از لمینت دندان برای شما بسیار مناسب است. لمینت به طور کلی دارای دو نوع اصلی است که عبارت است:
- نمونه های کامپوزیتی
- نمونه های سرامیکی
کامپوزیت های کاریزمانسبت به لمینت سرامیک طرفدارهای بیشتری دارد که در ادامه دلیل آن را ذکر کرده ایم. لمینت آسانترین راه برای افرادی است که علاقمند به زیباسازی لبخند خود هستند. لمینت دندان ها را ردیف و سفید می کند. که این موضوع چهره ی شما را بسیار زیباتر می کند.
لمینت دندان
کامپوزیت چیست؟
کامپوزیت در واقع ماده خمیر مانندی است که توسط پزشک بر روی دندان ها اجرا می شود. کامپوزیت برای ترمیم دندان های شکسته شده، پوسیده و سیاه شده کاربرد بسیار زیادی دارد.https://opizo.com/ZqBPm8
نکته بسیار مهم در رابطه با انواع کامپوزیت دندان این است که نباید به هر نوع کامپوزیت که دارای مواد سفید کننده ای است و در دندانپزشکی ها مورد استفاده قرار می گیرد، اطمینان کنید. چرا که در بسیاری از موارد از کیفیت های نامرغوب استفاده می کنند؛ همچنین دندان شما اگر نیاز به ارتودنسی داشته باشد، ابتدا باید عمل ارتودنسی را بر روی دندان های خود انجام دهید، سپس اقدام به کاشت کامپوزیت کنید.
برای انجام کامپوزیت مراحل زیر ضروری است؛
- دندان ها باید به طور کامل جرمگیری شوند و تمیز شوند.
- دندان ها باید فاقد هرگونه رطوبت باشند.
- لازم است مواد اسیدی را بر روی دندان ها بزنند تا دندان آماده روکش دندان شود.
- چسب مخصوص دندان باید به دندان زده شوند.
- به وسیله پرتو نور مواد کامپوزیت را فعال و سخت می کنند.
- فرم گیری دلخواه انجام شود.
انواع کامپوزیت دندان
کامپوزیت که یکی از کارهای پرطرفدار در دندانپزشکی است دارای انواع مختلفی است که در ادامه آن ها را بررسی خواهیم کرد.
انواع کامپوزیت عبارت است از:
- ماکروفیل دانه درشت: یکی از انواع مختلف کامپوزیت است. این روش دارای ذرات 10 تا 50 میکرومتری است.
این روش دارای مزایا و معایبی است. از بهترین ویژگی های این روش این است که مقاومت آن بسیار بالا است. افراد می توانند به راحتی از این روش با خیالی راحت استفاده کنند. اما مهمترین مشکل ان پولیش است. این روش به دلیل داشتن ذرات بزرگتر به سختی پولیش می شود.
- کامپوزیت ماکروفیل دانه ریز: این روش از جمله محبوب ترین روش هایی است که در کامپوزیت وجود دارد.
ماکروفیل دانه ریز از دهه 70 میلادی در علم دندانپزشکی شکل گرفت. از آن زمان تا کنون به صورت گسترده مورد استفاده دندانپزشکان قرار می گیرد. ذراتی که در این نوع کامپوزیت به کار رفته اند کمتر از 100 نانومتر هستند.
این مدل کیفیت بسیار بالا و مقاومت مناسبی دارد. اما فعلا برای دندان های جلویی قابل استفاده است و نمی توان برای دندان های عقبی به کارشان برد، زیرا به دلیل نوع ذراتی که دارند مقاومت و استحکام کافی برای دندان های عقبی ندارند.
از جمله بهترین ویژگی های این مدل، آسانی در پولیش کردن دندان ها است و این موضوعی است که در کامپوزیت نقش بسیار مهمی را ایفا می کند.
- نانو هیبریدی ها: یکی دیگر از انواع کامپوزیت است که کاربرد بالایی دارد. این نوع کامپوزیت دارای ذرات 100 نانومتری است.
از جمله فوایدی که دارد مقاومت بالا نسبت به انواع دیگر است اما در کنار این مزایا معایبی نیز دارد. از مهمترین معایبی که دارد این است که به دلیل اندازه ذراتشان، در مواقع استهلاک ممکن است به زیبایی کامپوزیت بر روی دندان آسیب برسد.https://u.nu/x2ktp
- نانو کامپوزیت: از بهترین روش های مختلف در کامپوزیت، نانو کامپوزیت است. نانوکامپوزیت دارای مقاومتی بسیار بالا است.
این نوع دارای ذراتی به اندازه 200 نانومتر است که به همین دلیل، برای دندان های عقبی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.